2022 - A pénzügyi szervezetekre vonatkozó speciális foglalkoztatási szabályok

Irodánk sokéves töretlen hagyományát követve idén is örömmel nyújtjuk át „karácsonyi füzetünket”. Örömünket fűszerezi, hogy idén ünnepeljük az Iroda 30. születésnapját.

Munkánk során rendszeresen találkozunk munkajogi kérdésekkel, karácsonyi füzetet azonban még nem szenteltünk ennek a jogterületnek. Mivel azonban az elmúlt években egyre több ilyen témájú igénnyel kerestek meg minket, és így egyre többet és egyre intenzívebben foglalkoztunk munkajogi problémákkal, elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy karácsonyi füzetünkben a munkajog területének izgalmas, várhatóan ügyfeleinket, barátainkat is érdeklő kérdéseit mutassuk be.

Mivel ügyfeleink és ügyeink jelentős része a pénzügyi szektorhoz kapcsolódik, idei karácsonyi füzetünk sem általános munkajogi kérdésekkel foglalkozik, hanem azt veszi górcső alá, hogy a pénzügyi szektor fontosabb szereplőire milyen sajátos munkajogi szabályok vonatkoznak.

Bízunk benne, hogy az összegyűjtött tudással hozzá tudunk járulni az év sikeres lezárásához, és karácsonyi füzetünket valamennyi pénzügyi szervezetnél haszonnal és érdeklődéssel fogják forgatni.

Valamennyi barátunknak és ügyfelünknek a szabadnapokra kellemes pihenést, és sikerekben gazdag újévet kívánunk!

Budapest, 2022. december

Gárdos Mosonyi Tomori Ügyvédi Iroda

A teljes karácsonyi füzet letöltéséhez (PDF) kattintson ide.

Karácsonyi füzetek

Karácsonyi füzetek