Munkatársaink

Dr. Kántor Gergely

ügyvéd

kantor.gergely@gmtlegal.hu

outlook névjegy

Elsődleges szakterülete a bankjog és a tőkepiaci jog.

Dr. Kántor Gergely 2014-ben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. 2016-ban európai és nemzetközi üzleti mesterjogász (LL.M.) végzettséget szerzett az Eötvös Loránd Tudományegyetemen.

Kántor Gergely a jogi diploma megszerzését megelőzően az Eötvös Loránd Tudományegyetemen és a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézetében nyelvész kutatóként, ezt követően multinacionális vállalatoknál stratégiai és liaison specialistaként és key account managerként tevékenykedett.

Szakmai pályafutását ügyvédjelöltként 2014-ben a Németh H. Gábor és Társa Ügyvédi Irodánál kezdte, majd 2015-től 2017-ig a bpv Jádi Németh Ügyvédi Irodánál folytatta. 2017-től az ERSTE Bank Hungary Zrt. jogi előadójaként, majd jogtanácsosaként dolgozott. 2018-ben csatlakozott a Gárdos Mosonyi Tomori Ügyvédi Irodához alkalmazott ügyvédként.

Elsődleges szakterülete kereskedelmi jog, a bankjog, a társasági jog és a vállalatfelvásárlási jog. Szakmai tapasztalata kiterjed a banküzemi működéssel, vállalatirányítással, illetve a szabályozási, versenyjogi, adat- és titokvédelmi megfeleléssel kapcsolatos jogi támogatásra is.

Vissza a munkatársakhoz