Munkatársaink

Dr. Papp Veronika

ügyvéd

papp.veronika@gmtlegal.hu

outlook névjegy

Elsődleges szakterülete a biztosítási jog.

 

Papp Veronika 2007-ben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Jogi tanulmányait az ELTE Jogi Továbbképző Intézetében folytatta, ahol 2011-ben biztosítási szakjogász képzésen LL.M. fokozatot szerzett.

2006 szeptemberétől gyakornokként, 2007 szeptembere óta ügyvédjelöltként, 2011 óta ügyvédként dolgozik Irodánkban.

Papp Veronika Irodánk elsődlegesen biztosítási jogra és peres eljárásokra szakosodott ügyvédje. Karrierje során jelentős tapasztalatot szerzett a biztosítási szakterületen felmerülő komplex biztosítási köz- és magánjogi kérdésekben, különösen az engedélyezési, felügyeleti eljárásokban, a biztosítói és biztosításközvetítői működést érintő ügyekben, valamint szerződési jogi kérdésekben. Ezen túlmenően széles körű gyakorlatot szerzett a pénzpiaci közvetítők, a tőkepiaci közvetítők jogi támogatásával kapcsolatos feladatokban, valamint a pénzügyi közvetítőrendszer több szektorában működő közvetítők, illetve a pénzügyi piac szereplői által működtetett közvetítői hálózatot érintő kérdésekben.

Veronika jelentős peres és választottbírósági tapasztalattal rendelkezik a biztosítási, banki és befektetési szolgáltatói, valamint felügyeleti jogvitákban.

Az új biztosítási törvény kommentárjának társszerzője. A Nemzetközi Bankárképző Központ, valamint a Budapest Institute of Banking (BIB) oktatója.

Angolul és oroszul beszél.

A Budapesti Ügyvédi Kamara tagja.

 

Vissza a munkatársakhoz